punek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Witam!!! Mam do Was pytanie. Mam grę coś tam rande vou jakoś tak nie chce mi się szukać pudełka. I tam są pliki filmove w formacie *.dat. I w V playerze odtwarzany jest tylko dźwięk. Możecie mi powiedzieć co zainstalować żebym mógł to odtworzyć??? Plissss Help me. Pozdrawiam. Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 VPlayer odtwarza pliki filmowe DAT, tak samo zresztą jak inne playery. Dodatkowych kodeków nie potrzebujesz, bo to w zasadzie zwykły MPEG-1. MPEG-i odtwarzasz bez problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 albo virtual dub, lepszy niz vplayer do takich rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 zmien rozszerzenie na mpg i wlacz media playerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...