ssppeeDD Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Siemka ! Mam problem z możliwością zmiany napięcia, mnożnika i itp. parametrów na płycie głównej firmy INTEL i845PESV- producent nie zapewnił jakichkolwiek programów do możliwości ich zmiany. Czy może są jakieś uniwersalne sposoby, programy do zmian parametrów procka na tej płycie. Jeśli tak to prosze o odpowiedź. (płytra nie posiada do tego żadnych zworek ani ustawień w biosie). DZIĘKI !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jak ja sie kiedys pytalem o ta plyte na gieldzie to mi koles powiedzial ze na niej sie podkecac nie da :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jak ja sie kiedys pytalem o ta plyte na gieldzie to mi koles powiedzial ze na niej sie podkecac nie da :(Niestety :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ktoś gdzieś pisał, że udało mu się SoftFSB - ale nie pamiętam dobrze. Ogólnie to płyta dla kompów z hipermarketów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ktoś gdzieś pisał, że udało mu się SoftFSB - ale nie pamiętam dobrze. Ogólnie to płyta dla kompów z hipermarketów 8)Płyty Intela są bardzo stabilne i nie uważam żeny one były do supermarketów, raczej do markowych kompów (HP, CompaQ, Dell) bo tam jest ważna stabilność systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Na CPU-Fsb chyba jest ta płyta. Jak nie to zczytaj jakie masz PLL i wpisz tam jesgo model Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ktoś gdzieś pisał, że udało mu się SoftFSB - ale nie pamiętam dobrze. Ogólnie to płyta dla kompów z hipermarketów 8)Płyty Intela są bardzo stabilne i nie uważam żeny one były do supermarketów, raczej do markowych kompów (HP, CompaQ, Dell) bo tam jest ważna stabilność systemu. No intel na swoich płytach głównych nigdy nie rozpieszczał overlockerów i nie oferował takich fajerwerków jak zabay z napięciami itd :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...