Smash Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Chodzi mi mianowicie o wpływ programów do porządkowania dysku na działanie systemu.. Czy np taki NortonSystem Works 2003 bardzo spowalnia system... Jaki waszym zdaniem jest najlepszy program do utrzymania ładu na kompie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Czy spowalnia to nie wiem, nigdy go nie mam włączonego w tle, używam tylko kiedy potrzebuje. Co do innych programów to: ->porządkowanie rejestru - Registry First Aid ->wywalanie smieci z dysku - DustBuster XP (nie ma co się przejmować instalką po włosku, programik jest po angielsku) ->do defragmentacji to uzywam Speed Disk z Nortona, nie szukałem na razie nic innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 do defragmentacji całkiem niezły jest DisK Keeper czy jak on tam się pisze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...