sabaru Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 Pobrałem sobie grę Sifu z Epica i zacząłem w nią grać. Mam już problem na samym początku bo nie umiem za nic w świecie zrobić podcięcia.. W instrukcji jest żeby wcisnąć jednocześnie klawisz WS+prawy klawisz myszy i tak robię ale nie robi tego podcięcia. W necie znalazłem jakiś poradnik i tam pisało żeby klawisz na myszce kliknąć pół sekundy później i tak robiłem ale też nie zadziałało. W sumie udało mi się to raz zrobić ale z dala od postaci i potem jak bym nie wciskał te przyciski to nie działa. Ktoś może wie jak to dokładnie robić? bo ja nie ogarniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nibobem Opublikowano Środa o 16:24 Zgłoś Opublikowano Środa o 16:24 Trzeba nacisnąć S i potem puścić i potem nacisnąć W i puścić i potem nacisnąć prawy przycisk myszy w szybkim dość tempie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...