soltys Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jw Kupilem ten cooler i juz mam go dosc :!: . Potrzebuje czegos (tylko AIR) co mi schlodzi co najmniej tak samo dobrze, a moze lepiej ALE ciszej! dzieki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 tak samo dobrze ... Volcano 7+ (nadal nr 1), zero7+, możesz w tej samej cenie co X-Dream kupić Spire FR2, nieźle chłodzi i jesy cichutki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 można przecież go przykręcić, żeby ciszej było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ja mam ten cooler i fakt ze jest glosny ale mozna sie przyzwyczaic. W grach to go wogle nie slychac. PS: Za ile go kupiles? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jkąmasz temp. na tym coolerku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 jkąmasz temp. na tym coolerku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 teraz mam na 2800+ 1.7v 64 max w stresie mam jeden wentyl w obudowie, moze trzeba jakis przeciag zrobic czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 podkręcałeś procka?? podaj configa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Athlon2000+@2800+ (17x133), 256ram, soltek sl-75kav kt133a, radeon 9700pro, Chieftec 360W PFC...starczy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w spoczynku 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Whisper Rock III lub IV , Falcon Rock I lub II - kazdy z nich cichy i bardzo dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 masz 64max temp. w stresie i nie masz żadnych zwisów?? Może kup jakiś z tańszych zestawów wodnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 w jakeij cenie jest twój cooler?? i jaka temp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 pako_kinG!!, mozliwe jest takze to ze moja plyta zawyza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 tak samo dobrze ... Volcano 7+ (nadal nr 1), zero7+, możesz w tej samej cenie co X-Dream kupić Spire FR2, nieźle chłodzi i jesy cichutki.Testy TT Volcano 7+ i CM Aero 7+ sa na www.mod4.us :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 tak samo dobrze ... Volcano 7+ (nadal nr 1), zero7+, możesz w tej samej cenie co X-Dream kupić Spire FR2, nieźle chłodzi i jesy cichutki.Testy TT Volcano 7+ i CM Aero 7+ sa na www.mod4.us :D Zabieram sieza czytanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 reklamujemy się co??<lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 reklamujemy się co??<lol>NIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w spoczynku 38Ale po co zmnieniać jak X-Dream ma kontrole obrotów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w spoczynku 38Ale po co zmnieniać jak X-Dream ma kontrole obrotów??Widze że kolega chyba na oczy xdreama nie widzaił. On na regulacje w zakresie 7-12V. Jak przełożysz kabelki do z molexa idzie 7V, wiec przesuwa się skala, wydajnośc spada ale jest cisza. Powiem tyle że po takim modzie bardzie słychać cooler z grafy niż cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A niby jakiego coolerka mam? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A niby jakiego coolerka mam? :)To nie znaczy, ze wiesz o nim wszystko. Widac malo jeszcze wiesz o nim ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Szczerz mówiąc to tak. Nie kombinowałem przy nim bo mi się nie chciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 No widzi a warto, jak go ładnie wypolerujesz, ja w swoim widzę nawet swój kolor oczu to zyskasz na wydajnośc, a jak zmniejszy obroty to wychdzi na to samo, wiec jest cicho i +- tak samo wydajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 To nic trzeba będzie śćiągać i polerować papierkiem i jest git.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...