Skocz do zawartości
soltys

Na co mozna wymienic X-dream'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w spoczynku 38

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w  spoczynku 38

Ale po co zmnieniać jak X-Dream ma kontrole obrotów??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przełożysz kabeliki we wtyczce molex z której zasilasz coolera uzyskasz 5V (patrz FAQ), Rzeby wydajność zabardzo nie spadła wypoleruj coole na lustro. Ja tak zrobiłem i procku z podpisu mam 44 stopnie w prine, w  spoczynku 38

Ale po co zmnieniać jak X-Dream ma kontrole obrotów??
Widze że kolega chyba na oczy xdreama nie widzaił. On na regulacje w zakresie 7-12V. Jak przełożysz kabelki do z molexa idzie 7V, wiec przesuwa się skala, wydajnośc spada ale jest cisza. Powiem tyle że po takim modzie bardzie słychać cooler z grafy niż cpu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzi a warto, jak go ładnie wypolerujesz, ja w swoim widzę nawet swój kolor oczu to zyskasz na wydajnośc, a jak zmniejszy obroty to wychdzi na to samo, wiec jest cicho i +- tak samo wydajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...