Skocz do zawartości
ser_visant

Czy złapałeś MSBlasta ?

Czy w twoim kompie...  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy w twoim kompie...

• Zdazylo sie / jeszcze sie zdaza restartownie (Blad RPC)
      9
    • Juz wyleczony
      29
    • Nigdy nie mialem(am) tego problemu
      53
    • Uzywam innego systemu niz 2000/XP (i inne podatne)
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm a ja mam dosc dziwny przypadek ;P Heh to okienko wyskakuje mi wtedy kiedy wystepuje blad systemu w aplikacji Generic Host Process for Win32 Services,i niemam pojecia co mooze byc tego przyczyna :/ Blasta niemam, latka jest anty wir jest i fierwall tez. Co to moze byc za blad :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a ja mam dosc dziwny przypadek ;P Heh to okienko wyskakuje mi wtedy kiedy wystepuje blad systemu w aplikacji Generic Host Process for Win32 Services,i niemam pojecia co mooze byc tego przyczyna :/ Blasta niemam, latka jest anty wir jest i fierwall tez. Co to moze byc za blad :?

jak nie ma wirusa to znaczy ze windows wygenerowal kolejny blad blendu w bledzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a miał ktoś może tego robaka na w2k a jeżeli tak to jak sie objawiał bo u mnie całkiem inaczej niż na xp mianowicie : svchost nieprawidłowa operacja itd a później wszystko sie lekko syfiło w systemie

Tak - moja siostra miała na w2k pro , objawy takie jak u ciebie.

Juz po problemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U siebie nie złapałem, ale dziś byłem u mojej siostry, zapuściłem necik przez modem na laptopie i po otwarciu pierwszej strony okienko o zamknięciu systemu (RPC). Wywaliłem dziada ręcznie - plik z windy i syf z rejestru - wszystko gra :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi