Sheep Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Witam! Przeszukalem caly topic o epoxie 8rda+ i tylko widzialem "znajdz na stronie asusa... " Szukalem wczoraj polowe dnia i nie znalazlem... dzis nawet reed mi pomagal ( big thx ;) ) i tez nic.... Prosilbym o podanie linka do tech sterow z asusa.... Wiele osob sie o niego prosilo natym epoxowskim temacie a nikt nie podal.... Please... badzcie wyrozumiali! Z gory thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 U mnie pomogły stery pod 98. Nie pamiętam z jakiej stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 jesli to winda wp to zainstaluj sp1/sp1A lub USB2.05.1.266.0WinXP www.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 jtez bym zapodal stery do usb2 pod XP, ale po instalacji SP1 system mi strasznie zwalnia, ze sie nie da praktycznie nic robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...