ENEEJ Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Cześć na dniach mam zamiar kupić folder do komputera. Mój stary 4 letni fotel z silvermonkey smg 450 zaczyna konać(nie ma co się rozwodzić popękała praktycznie cała podstawa ze spawow) fotel był git przez rok czasu potem stał się strasznie niewygodny a co gorsza nie dało się wysiedzieć na nim dłużej jak godziny. W między czasie miałem okazję siedzenia na markusie i szczerze nie wiem co w nim ludzie takiego widzą, mi osobiście nie podszedł. No ale mniejsza oto, chciałbym się tutaj poradzić was o dobór fotela. Home Office więc przed kompem siedzę po 6-7h więc potrzebuję czegoś wygodnego i ergonomicznego o ile się da coś takiego kupić w cenie do 1200zl maksymalnie mogę dołożyć tą stówkę jak coś wartego będzie. Jestem dość „wysoki” 188cm, więcej fajnie jakby dało rady znaleść coś gdzie będę mógł usiać w prawidłowej pozycji a nie w postawie krewetki 😄 jak na tych gejmingowych fotelach. Jeszcze raz dzięki za pomoc 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam sam zastanawiam sie nad czymś takim np. Krzesło biurowe Mark Adler Expert 6.2 Czarne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Na twoim miejscu szukałbym siedziska ergonomicznego. Olej asortyment z marketów/sklepów komputerowych i poszukaj czegoś w sieci. Ja kupiłem taki fotel i bardzo sobie go chwalę, a po niespełna 3 latach użytkowania sprzętowi kompletnie nic nie dolega (poza kurzem tu i ówdzie). Niestety ten model kosztuje sporo więcej. No i w związku z tym, że jest robiony na wymiar klienta nie każdemu będzie się wygodnie na nim siedziało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENEEJ Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2 godziny temu, Szeryf napisał(a): Na twoim miejscu szukałbym siedziska ergonomicznego. Olej asortyment z marketów/sklepów komputerowych i poszukaj czegoś w sieci. Ja kupiłem taki fotel i bardzo sobie go chwalę, a po niespełna 3 latach użytkowania sprzętowi kompletnie nic nie dolega (poza kurzem tu i ówdzie). Niestety ten model kosztuje sporo więcej. No i w związku z tym, że jest robiony na wymiar klienta nie każdemu będzie się wygodnie na nim siedziało. tez słyszałem dobre opinie o fotelach z kulik system ale jednak cena troche powyzej tylu ile chcialbym wywadc. Kubełkowych nie chce bo to nie jest wygada a problem. Od kilku dni tak przeglądając wpadły mi w oko takie foteliki Unique Hero 10H Unique Hero 10I Fotel Ergonomiczny SIDNEY Ergonomiczne Krzesło Biurowe C7 z flexispota Dodatkowo widziałem tez propozycje od Gamvisa ergomastera oraz Diablo v-basic oraz v-comander. Bo za ErgoHumana czy hermana millera badz yumisa musialbym wydac lekko ponad 2 klocki 😄 co mylisz/ myślicie o tych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakOOsh Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Ja mam od paru lat niby gamingowe krzesło tylko rzadko na nim siedzę a jak już spędzę na nim więcej czasu to niestety kręgosłup kopie mnie w dupę 😕 nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem ! Nawet najdroższe gamingowe krzesło nie da Ci tego co ergonomiczne że średniej pułki , nie jestem w temacie co i jak bo na razie nie ma na to floty ale po rozmowie z fizjo bardzo chodzi mi to po głowie 💪 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENEEJ Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 21 minut temu, SmakOOsh napisał(a): Ja mam od paru lat niby gamingowe krzesło tylko rzadko na nim siedzę a jak już spędzę na nim więcej czasu to niestety kręgosłup kopie mnie w dupę 😕 nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem ! Nawet najdroższe gamingowe krzesło nie da Ci tego co ergonomiczne że średniej pułki , nie jestem w temacie co i jak bo na razie nie ma na to floty ale po rozmowie z fizjo bardzo chodzi mi to po głowie 💪 to wez go tam podpytacj, moze bedzie wieciec do polecic do tej ceny haha 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...