Skocz do zawartości
dejavu

Jaka Karte graficzna kupić w cenie 400 - 600 zł i czy 1GB

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka Karte graficzna kupić w cenie 400 - 600 zł i czy 1GB Ramu nie bedzie przesadą? Poniewarz słyszałem że powyżej 512 MB komputery zaczynaja sobie nie radzić. Mam zamiar to wszystko kupić w przyszłym miesiącu więc proszę o radę. Z góry dziekuje

Procesor Athlon 1800 zmienie go niedługo na 2600

Płyta Epox KT600

Systamy 2 Win 98 i XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka Karte graficzna kupić w cenie 400 - 600 zł i czy 1GB Ramu nie bedzie przesadą? Poniewarz słyszałem że powyżej 512 MB komputery zaczynaja sobie nie radzić. Mam zamiar to wszystko kupić w przyszłym miesiącu więc proszę o radę. Z góry dziekuje

Nie kompy lecz system. Jak masz Win 98 to zapomnij, jak masz 2000/XP to nie widze przeszkod :D

Grafe to lykaj Saphhirka 9100 128bit 64MB i bedziesz zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ten sam problem.

wybor jest taki:

1: radek 9500 uzywka z allegro (sa bo dzisiaj patrzylem i kupilem ale nie radka.) Dobrych firm (fic his)

2. Radeon 9600TX (cos jak 9500pro ale na slabszych pamieciach i z 6mc gwarancja) ma gosc na allegro za 600zl.

3 radeon 9600Pro mozna poszukac i dogadac sie z gosciami na allegro za 650zl noweczka.

4. Gainward gf4 4800se za 550zl - kupilem dzisiaj.

5 Winfast Ti 4400 128MB za 650 na allegro z roczna gwarancja. (uzywka)

6. Gf4 Ti 4200 64Mb winfast msi okolo 500zl w siriusie.

Ja kupilem gf dlatego bo nie bede uzywal anizo bo po co i tak tego nie widze. Poza tym jak wlaczone to roznica niewielka w obrazie. (tylko dla maniakow) Nie potrzebuje na karcie 128 Mb bo i tak tego nic nie wykozystuje a jak bedzie potrzeba to mam 1GB ram i z tego moze sobie kozystac. Gf w testach bez anizo jest szybszy od radka 9500pro. Direkt 9 nie bedzie chyba nigdy wykorzystywany bo juz jest jego nastepca i gry beda pisane wlasnie pod tego directa (ma poprawione w stosunku do poprzednika wiele rzeczy) wiec po kiego wafla mi karta z D9? Za rok i tak zmienie jak fx5800/5900 stanieje. Albo wyjdzie cos nowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...