Fornal Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Witam zastanawiam się czy g-sync compatible działa w 240 Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
First Ever Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 1 hour ago, Fornal said: Witam zastanawiam się czy g-sync compatible działa w 240 Hz Wybacz, ale nie żyjemy już w czasach Google, teraz jest masa czatów AI. Gdybyś wpisał proste zapytanie: jakie jest maksymalne odświeżanie monitora dla G-Sync Compatible to by Ci wypluło... 360Hz (od 75Hz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Ja też się zastanawiam, że w erze Internetu czy AI ludzie nie potrafią znaleźć odpowiedzi na najprostsze pytania. TAK dorastałem w latach 80/90 gdzie były papierowe gazety, biblioteka o encyklopedii tylko wspomnę 🙂 Edytowane 10 Stycznia przez Krzysiak_PL_GDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Czyli co? Zamykamy forum bo już niepotrzebne? Wszystko może nam AI przecież znaleźć 🙂 Człowiek zadaje proste pytanie a boomerzy jęczą że w latach '80 to tylko gazety były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Ale wiesz że rejestracja i założenie wątku zajmuje więcej niż wpisanie pytania w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
First Ever Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Trzeba wziąć poprawkę, że polskie społeczeństwo się starzeje i jest w nim ogrom anty-technologicznych ludzi, którzy po prostu nie chcą nauczyć się czegoś nowego i żyją w stary sposób. Ja po nikim nie będę jechał, dałem odpowiedź i przy okazji wspomniałem jak samemu można ją znaleźć. UPDATE Wyżywam się za to na głupich korporacjach 😄 Edytowane 10 Stycznia przez First Ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...