Igorius Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Cześć, Szukam sensownego, ale jak najtańszego: zestawu bezprzewodowego klawiatura i myszka do Mac Mini M4. Chciałbym taki zestaw który pozwoli mi w łatwy sposób przełączyć się między Mac Mini a pecetem z Windowsem. - Klawiatura może być mechaniczna ale musi być dość cicha i mieć podświetlenie (wystarczy białe). Pełnowymiarowa, z blokiem numerycznym gdyż przydaje mi się on w pracy. Obecnie mam Logitech G213, do pracy i gier jest naprawdę spoko, choć mogłaby być cichsza. - Co do myszki to polecana jest Logitech MX Master 3S ale średnio pasuje mi chwyt - raczej celowałbym w coś tańszego, mniejszego i bardziej "płaskiego". Obecnie używam Logitech G102 przy PC i naprawdę sprawdza się dobrze. W ostateczności mógłbym się jakoś do niej przyzwyczaić ale czy na rynku nie ma żadnej alternatywy? Choć mój zestaw działa w porządku chciałbym czegoś bezprzewodowego, które w łatwy sposób pozwoli mi przełączać się między PC a Mac'em Mini. Będzie to mój pierwszy Mac, nie mam z nim żadnego doświadczenia i dopiero będę się go uczył. Co możecie mi zaproponować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia https://www.x-kom.pl/p/347435-zestaw-klawiatura-i-mysz-logitech-mk850-performance.htmlZestaw dedykowany pod twoje wymagania.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...