Raven94 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Witam ponownie po długiej przerwie! Składam zestaw dla znajomego do internetu + mało wymagających gierek. Zasilacz, który jest na liście kupił już wcześniej. Z jego preferencji to miało być bez RGB i z miejscem na montaż napędu DVD, do tego wbudowane WiFi i Bluetooth. Byłbym wdzięczny za odpowiedź, czy wszystko będzie do siebie pasowało zanim zamówię. Na moje oko tak ale wąle się upewnić u specjalistów ;). Podsyłam LINK do koszyka (komponenty będą kupowane osobno w sklepach gdzie jest najtaniej). SS do koszyka: Edytowane 9 godzin temu przez Raven94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Za 70 zł więcej masz 32GB RAM 3600MHz, lepiej wykonaną obudowę Feactala, pewniejszy zasilacz Seasonica, szybszy SSD PCIE 4.0 https://proline.pl/koszyk/7c5c1efb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven94 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Dzięki podeślę to znajomemu. Ale w razie czego ta moja wersja jest ok i powinno wszystko pasować? igpu, slot naped dvd, wifi, bt, brak rgb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Pasuje ale jak widać można znacznie lepiej to złożyć. Pasta zbędna bo jest dołączona do chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Z twoim jest wszystko ok, ale Dikson podał lepszy, tylko czy ci ramy pójdą na 3600 to już nie wiadomo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...