Sid Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Napisałem to tutaj bo nie wiem czego to bedzie wina.... W win98se wszystkie gierki mi śmigały. Teraz mam WinXP (Najnowsze stery - detonatorki i DX9pl) i mam problem: GTA3 chodzi mi dobrze, ale jak sprobuje wlaczyc inna gierke (Soldat, Midtown Madness) to mi sie monitor wylacza i qpaaaaa... Co to moze byc. Karta graficzna jak w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 moze byc zle ustawione odswierzanie ekranu dla tego trybu ktory obsluguje gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 zmien szybkosc odswiezania ekranu na mniejsza wartosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zmiejsz odswiezanie na np.60 Hz dla rodzielczosci na jakiej grasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Jest jakis specialny programik, ktory pod XP wymusza ustawienia odswierzania dla wszystkich rodzielczosci... kazdy XP ma ten problem... nazwa programu to chyba RefreshFix albo cos na ten styl Jak to ustawic? - proste - Ustawiaj na pulpicie rozdzialki po kolei (od 640x480 do 1024x768 lub wiecej jesli ich uzywasz) i wtedy przy kazdej na zakladce monitor (w wlasciwosc ekranu->ustawienia->zaawansowane) sprawdzaj, jaka jest maksymalna czestotliwosc uwaga: wczesniej zaznacz opcje "ukryj tryby, ktorych ten monitor nie mozesz wyswietlic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 JA GDZIES CZYTALEM ZE XP dla poprawnego działania potrzebuje min GF 2 mx morze dlatego cos nie tak z nieORT: ORT: ORT: kturymi grami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 JA GDZIES CZYTALEM ZE XP dla poprawnego działania potrzebuje min GF 2 mx morze dlatego cos nie tak z nieORT: ORT: ORT: kturymi grami.Może i czytałeś ale prawdą to nie jest. U mnie wszystko chodzi bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...