moosix Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Po instalacji WiNxp "zniknęła" mi partycja 50Gb. W programach pokazujacych info o hdd pojawia sie info ze ta przestrzen jest nieulokowana. A Partition Magic nie chce mi sie uruchomic, pojawiaja sie jakies błędy. Czy zna ktoś jakiś program do odzsykiwania danych z utraconych partycji ?????????/ Prosze o szybka odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 drive rescue - kiedyś z niego kożystałem... Jak nie wystarczy to czegoś jeszcze poszukam. Było coś jeszcze o nazwie getdataback - ale to jest chyba płatne.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 fast file undelete - odzyska przynajmniej pliki. ja wywaliłem partycję, stworzyłem w tym miejscu nową, sformatowałem a ten programik potrafił odzyskać pliki z tego miejsca (jak ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Założenie partycji - takiej samej jak poprzednia - nie niszczy niczego (windowsowy fdisk nadpisuje początek tablicy alokacji plików - robi bydło). Ten programik może kożystać z dodatkowej tablicy alokacji plików jej chyba format nie nadpisuje, więc bez problemu znajduje pliki. Odnajdywanie plików bez żadnej tablicy alokacji plików chyba też jest możliwe - ale jesto to bardzo żmudna robota - nie jestem w tym guru ale coś mi się o uszy obiło. Niech poprawi mnie ktoś mądrzejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...