Skocz do zawartości
First Ever

Windows 11 i Office za free (dla użytkowników domowych)

Rekomendowane odpowiedzi

Możecie mnie zbanować, ale nie podoba mi się wasz PARTNER BIZNESOWY, który naciąg ludzi na lewa klucze licencyjne.
Nie usłyszycie tego od Microsoftu, ale od kilku lat nie sprawdzają już autentyczności kluczy do systemów Windows i można je kupić na "dziwnych" stronach nawet za 5 zł.

rG1M8XH.png

[PL] Czy wiesz, że możesz aktywować system Windows 11 za pomocą zewnętrznego
serwera aktywacji w Internecie, opisanego w dziesiątkach projektów GitHub, których
Microsoft celowo nie próbuje zatrzymać, ponieważ ostatecznie chcą, abyś korzystał z
systemu Windows 11, ponieważ to wy jesteście produktem! 😏

m0fxDZG.png

[PL] Dopóki metoda aktywacji nie uniemożliwia firmie Microsoft wdrażania aktualizacji
na komputerze ani nie wyłącza możliwości zbierania danych telemetrycznych z komputera,
to bazując na odpowiedziach firmy Microsoft, oni nie przejmuje się skąd otrzymują te dane.

Tak, te klucze działają i zostaną na stałe przypisane do waszego sprzętu, ale nie podoba mi się jak ktoś perfidnie oszukuje ludzi i próbuje sprzedać te same klucze jako "oficjalne/legalne" za 30 krotność tej ceny!

eSSwzJF.png

Wracając do tematu...

Od wielu lat na stronie GitHub, która jest własnością Microsoftu dostępny jest skrypt do aktywacji systemów Windows i Office.
Gdyby Microsoftowi to przeszkadzało, to z pewnością bo to usunęli z ich własnego serwisu!
Prawda jest oczywista, firma zarabia głównie na usługach biznesowych (czytaj subskrypcje) i nie zależy im by stracić monopol na systemy operacyjne więc przymyka oko na "nieoficjalne aktywacje".

A teraz do rzeczy...

Wystarczy użyć skrypt z GitHub. Otworzyć okno PowerShell (nie CMD), a następnie wkleić poniższą komendę:

irm https://get.activated.win | iex

Po chwili pojawi się okno gdzie możecie aktywować co zechcecie...

Go9n2dA.png

Jeżeli właściciele PPC usuną ten post, to równie dobrze możecie usunąć całe moje konto, bo nie chcę być kojarzony z kimś kto współpracuje z oszustami.

Edytowane przez First Ever
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi