Skocz do zawartości
Deimo

CD-RW czy dobrze wybrałem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić CD-RW Lite-On 40/12/48, jeżeli ktoś miał styczność z CD-RW tej firmy to napiszcie jak z wydajnością, czy występują jakieś problemy itp. Najbardziej zależy mi na dobrym i niezawodnym zapisie CD-R, płyty CD-RW są dla mnie mniej ważne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybor w miare, dobry. Jezeli wybralases wlasnie ten model to zapewne masz ograniczone dosc fundusze, jezeli tak nie jest to polecam CD-RW Asus 52X24X52X cena ok 217 zł ale wtedy wybor by byl o wiele lepszy niz LiteOn chociaz i ten ostatni jest b.dobry w kazdym badz razie moim zdaniem lepszy nizeli LG,Samsung,Sony etc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dakładnie ten model o którym piszesz (LTR-40125S) i polecam ci go z czystym sumieniem. Mam go już trochę czasu i nie straciłem ani jednej płytki, doskonale i szybko nagrywa CD-R i CD-RW. Inna sprawa, iż teraz są już szybsze nagrywary.

PS. jest trochę głośny przy odczycie (przy zapisie już nie) dlatego dobrze mieć jeszcze CD-ROM lub DVD :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co prawda nie mam 48 ale 40 i jestem z niej bardzo zadowolony kupowałem ją bez prekonania jakiś syf tania ale jest naprawde spoko no może troszku głośna a popsuła 5 płyt dwie przez zasrany system 3 przez zbyt duże nadpalanie :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...