Tommy Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Chcialem zaprosic wszystkich do ogladniecia mojego pierwszego MOD i oraz na strone gdzie pisze reviews na temat obudow i innego sprzetu do chlodzenia komputera. Oto link do mojej strony domowej z kompmod: http://www.rybak.tv/net/komputery.htm A to do strony z REVIEWS: http://www.systemcooling.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Gratuluje .... szczena mi opadła ... Widze ze zainspirowała cie obudowa jakiej w Polsce nie mogłem znalesc Enlight 7240 http://www.aura.ru/techinfo/catalog/case/e...?enlight7240_p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Fajne, fajne, ciekawe jak sie na tym pracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Bardzo ladnie wyglada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 No moze i ladne, ale dlaczego tego jeszcze nie ma w galerii Tweak'a? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 :D żadna rewelacja :D pewnie się napracowałeś przy niej :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Fajne wygłada. :) Efekt jest fajny. :> Mam tylko jedno pytanie: Skąd załatwiłeś sobie te metalowe wykończenia ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 No ładnie wygląda :) Ogółem fajna stronka :D ps. a co Ty taki "amerykański" jesteś?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 hehe żartuję sobie ale spoko :) fajna strona.. i komp oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Bardzo podoba mi się 8) SUPER!!!!!! Tylko wiertarkę udarową masz w pokoju chyba teraz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Bravo! Naprawde kawal dobrej roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Fajne wygłada. :) Efekt jest fajny. :> Mam tylko jedno pytanie: Skąd załatwiłeś sobie te metalowe wykończenia ? :D Sa to koncowki do mocowania rury pod zaslone do prysnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dzieki Panowie za dobre slowa....naprawde nie spodziewalem sie tego!!! Moze teraz wy pokazecie swoje PUDLA!!! Pozdroofki, Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dzieki Panowie za dobre slowa....naprawde nie spodziewalem sie tego!!! Moze teraz wy pokazecie swoje PUDLA!!! Pozdroofki, Tommy Bardzo chetnie ale szkoda mi psuc mojej obudowy. A jak mialem starą to o zadnych modach nie slyszalem. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Zarąbista obudowa!!!!! Moze chcesz sprzedac??:) hehe. Chyba sam sie moja obudowa pobawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heh zajebista obudowa to jest ta panowie, nieporownywalnie wiekszy wklad pracy, i jaki efekt!!! http://bsd.ae.wroc.pl/~purchawa/html/wilku.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Gratuluje .... szczena mi opadła ... Widze ze zainspirowała cie obudowa jakiej w Polsce nie mogłem znalesc Enlight 7240 http://www.aura.ru/techinfo/catalog/case/e...?enlight7240_p4 Enlight en 7247 byl dostepny w balcie jakies 3 tygodnie temu. :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Gratuluje .... szczena mi opadła ... Widze ze zainspirowała cie obudowa jakiej w Polsce nie mogłem znalesc Enlight 7240 http://www.aura.ru/techinfo/catalog/case/e...?enlight7240_p4 Enlight en 7247 byl dostepny w balcie jakies 3 tygodnie temu. :) Pozdrawiam taaa. ja szukalem jakies 2 miechy temu ;) , moze juz mieli i przeoczyłem :(((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dzieki Panowie za dobre slowa....naprawde nie spodziewalem sie tego!!! Moze teraz wy pokazecie swoje PUDLA!!! Pozdroofki, Tommy Oki No problem. Ale nie mam jeszcze aktualnych fotek. Troche sie pozmienialo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Spider masz taka sama obudowe jak ja :). Tylko odbajerowana....moja to dziewica.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Spider masz taka sama obudowe jak ja :). Tylko odbajerowana....moja to dziewica..noto jest nas trzech. ja u siebie wstawilem tylko niebieskie diody od powera, hdd i w cedeku i baybusa z szejscioma przelacznikami 12v/off/7v z ktorych w uzyciu sa narazie tylko dwa. a i planuje wstawic w te drzwiczki wyswietlacz ktary jak narazie lerzy na biurku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Powiem wprost, wyjebitna obudowa. Tylko pozazdrościć. Ciekawi mnie tylko ten znaczek radioaktywny. Możesz zdradzić jak to zdziałałeś? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 no musze powiedziec, ze naprawde fajnie wam wychodza te obudowy :))) gratulacje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 U mnie na stronie jest wiecej moich zdjec, juz niedlugo pojawia sie nowe, aktualne... byz moze zdaze przed sesja zdjeciowa zrobic LCD-ka... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 superek obudowa ja tez swoja juz robie a w sumie to caly komp monitor juz na czarno pomalowalem i jedna strona a budowy juz zakonczona jest z pleksy.......jak uda mi sie zrobic to dam kilka zdjec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...