Fornal Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Witam Zastanawiam się nad kupnem monitora, mój ostatni mia adaptive-sync i kiedy był włączony to migał. Teraz chcę kupić monitor z g-sync compatible i nie wiem czy z nim też nie będzie tego problemu. Czy macie jakieś informacje na ten temat, może ktoś używa monitora z g-sync compatible i czy wtedy ma jakieś problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Jak zależy ci jeszcze abyś z poziomu windowsa obsługiwał HDR to możesz się pokusić o g-sync lub g-sync ultimete A żeby nie mrugał i nie rozrywało obrazu to wystarczy ci compatible A do 165hz na displayporcie i tak nie będzie tego robił nie zależnie od wsparcia monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fornal Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Ja mam wybrany 200 i 240hz 4 godziny temu, axsin302 napisał(a): do 165hz na displayporcie i tak nie będzie tego robił nie zależnie od wsparcia monitora Ja mam wybrany monitor 200 lub 260hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Mam w domu trzy monitory G-Sync Compatible i jeden z pełnym G-Sync i żaden nie mruga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...