MAMMUT Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wiem ze bylo juz o tym na forum ale jednak zadam to pytanie. Czy jest szansa na kozystanie z neostrady plus bez programu dostarczonego razem z nia? i jeszcze jedno jakis dobry program do przechwytywania plikow z satelity (chodzi o taki file fetch manager). Dzieki!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Jasne że się da. Ten ich program nie działa na windowsie XP (sami monterzy mi powiedzieli). Odpalasz kreatora sieci i tworzysz połączenie przez modem kablowy i buja :D W innych windowsach (9x) trzeba cos doinstalowac - bodajże protokół PPPOE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 1.bzdura - programik dziala na xpekach tym ktorzy nie chca / nie moga przerobic modemu na router polecam raspppoe www.raspppoe.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Pit: No akurat nie dziala bo u kumpla bylem i mu nie poszlo co najwyzej se mozesz na 2000 zainstalowac ja mialem pakiet 30 godzinny i tez ich program nie dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 1.bzdura - programik dziala na xpekach U mnie nie zadziałał, sprawdzałem z czystej ciekawości. Próbował się połączyć i nic się nie działo... Zresztą i tak nie jest do niczego potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wiem ze bylo juz o tym na forum ale jednak zadam to pytanie. Czy jest szansa na kozystanie z neostrady plus bez programu dostarczonego razem z nia? i jeszcze jedno jakis dobry program do przechwytywania plikow z satelity (chodzi o taki file fetch manager). Dzieki!! :D Szansa??? 8O Nie moge uwierzyc, moj pies nawet powachal plytke od TP SA i zaczal warczec :lol: :lol: :lol: A instalacja czegokolwiek z tej plyty grozi stalym kalectwem komputera, wiec raczej nie nazwalbym tego szansą a raczej obowiązkiem. U mnie neo chodzi caly czas 64 KB/s :lol: PS. Mammut na marginesie, masz necik via-sat? myslalem wlasnie o tym czy by sobie nie zamowic do neostradki, satke mam tylko jeszcze karte i abonament, ale nie bardzo sie znam na tym, jakies info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 u mnie na xpeku poszedl bezproblemowo ;] aczkolwiek jak to mrtnt ladnie ujal "grozi stalym kalectwem komputera" ....ogolnie wanadoo mowimy 'nie' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Do mrtnt: sluchaj satki to sobie nie zakladam, przynajmniej nie teraz. Tak naprawde to satka sie nadaje tylko do sciagania duzych plikow (najlepiej jak ciagniesz od kogos kto ma satke dwukieronkowa:)). Jesli chodzi o info to wejdz na stronke www.internetsatelitarny.pl i www.esat.pl. Tam sie wszystkiego dowiesz. Aha jak sie na cos zdecydujesz to najpierw wejdz na druga stronke tam pogadasz na odzielnym kanale tylko o tej usludze. Ale szczerze powiem ze najlepiej wez sobie na jeden miesiac abonament za 120zeta w opensky (brak limitu pobieranych danych!!!!) i wtedy sobie zobaczysz jak to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...