emes Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 mam problem z kompatybilnoscia pamieci , probowalem juz dwie kostki twinmosy , kingstony (DDR 333) i plytka nie chce ruszyc, troche mnie to dziwi, plyta nowa wiec raczej trudno zebym trafil na uszkodzony egzemlarz, zawsze 3 dlugie piski, reszta komponentow oks, nawet zasilke wymienilem bo myslalem ze to przez nia czy to aby na pewno wina pamieci ? nie mam wiecej modulow pod reka, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A moze wina plyty???? Co z tego ze nowa. Moze byc padnieta od nowosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja tez mialem problemy z pamiatka Infeona 256 ddr333 Ale odpalala tylko potem komp szalal. Zmienilem na Kingstona DDr333 i jest OK. Bajka. Mysle ze to jednak cos z plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...