dzejkop2323 Opublikowano Poniedziałek o 15:47 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 15:47 Cześć Wszystkim, Nie jestem specjalistą w temacie, więc wole dopytać - z jaką maksymalnie kartą graficzną poradzi sobie r5 5600? Dodam, że granie w full hd w pełni mnie satysfakcjonuje, choć w przyszłości może by wpadł monitor 2k. Czy może najpierw rozważyć wymianę procesora na np: 5700 x3d i dopiero zabrać się za upgrade na lepszą kartę? Płyta b550 i 32gb ram 3600hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano Poniedziałek o 17:19 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:19 Witam Ryzen 5 5600 to jest nadal dobry procesor do grania, tak jak Intel i5 12400 i bez problemu ogranie RTX 4070 Ti Super , czy RX 7900XT , a za nim zainwestujesz w X3D to zobacz czy w ogrywanych tytułach będzie faktycznie przyrost FPS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 17:41 1 godzinę temu, dzejkop2323 napisał(a): granie w full hd w pełni mnie satysfakcjonuje, choć w przyszłości może by wpadł monitor 2k. Wyższa rozdzielczość w grach 3D nie wymaga szybszego CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkop2323 Opublikowano Środa o 14:07 Zgłoś Opublikowano Środa o 14:07 Dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...