-Nat- Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Jesli ktos ogladal film "The Skulls" to zapewne pamieta scene, w ktorej jedni z glownych bohaterow rzucaja do siebie pewna zabawke. Ponizej zamieszczam linki do zdjec owego czegos: 1 2 3 4 Fajne, prawda ? Tym czyms sie rzuca. Podczas lotu wydaje dzwiek podobny do swistu. Czy ktos z was ma jakiekolwiek pojecie jak taka zabawka sie nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 keke ciekawe na jakim jeszcze forum znajde ten topic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 nie wiem... ale to chyba fajne tego jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Widziałem takie coś kiedyś w jakimś markecie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Widziałem takie coś kiedyś w jakimś markecie :P.Serio ? Nie pamietasz nazwy ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Widziałem takie coś kiedyś w jakimś markecie :P.Serio ? Nie pamietasz nazwy ? :(Nie :|. Ale tego było sporo rodzajów. I dośc popularne to było (w marketach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 przyjmijmy ze nazywa sie bomba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mam pytanie. Czy jest druga czesc filmu THE SKULLS???? Chodzi mi o THE SKULLS 2??? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 AHA. THX DUNE ZA INFO :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...