Jarek 21 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 probuje wyciongnonc biosa z Rivy TNT2 M64 32 MB firmy HIS ale wyskakuje mi blond przy probie odczytu biosu :/ da sie cos z tym zrobic ??? i skond wzionsc nowy bios do tej karty graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 probuje wyciongnonc biosa z Rivy TNT2 M64 32 MB firmy HIS ale wyskakuje mi blond przy probie odczytu biosu :/ da sie cos z tym zrobic ??? i skond wzionsc nowy bios do tej karty graficznej... Po co ci edytować ten BIOS?? Wydajności tej karty praktycznie nie zwiekszysz poprzez podnoszenie taktoania GPU i pamieci,nowe gry są zbyt wymagajace a jezeli zyskasz to moze z 1fps.Lepiej zainwestuj w nową karte graficzną, jakąś na allegro bo upgrade BIOSA tej RIVKI nic ci nieda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Heh ja kiedys chcialem updatnac BIOSA TNT2 (takiej jak Ty) ale sie okazalo ze mam najnowszy - moj sredni wynik w 3dmark2001se (1024x768) to normalnie ~610 pkt a po podkreceniu z 115/115 do 150/150 ~790, a powyzej to mi sie wiesza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...