emes Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 sam juz nie wiem co wybrac czy epoxa 8rda+ czy fic`a au13 interesuje mnie "kompatybilnosc" z moimi TwinMosami, a przede wszystim SoundStorm, nie wiem czy i gdzie dostepny jest juz rev 2.1 epoxa ? na temat fica wiem jeszcze mniej jesli chodzi o rev a moze cos innego ? max ~450pln :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 szukaj :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hmmm. FIC jest wporzadku ale Epox tez i napewno jest full compatibilny z twinmosami a revu 2 chyba jeszcze nie ma tzn. ciezko go dostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Jak jutro zakup to masz jeszcze około 8 godzin na to żeby poczytać sobie tematy przyklejone . Powodzenia :D . Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 A widziałeś co sie wyprawia z Epoxami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...