Pospo Opublikowano Poniedziałek o 07:28 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 07:28 Witam. Mam stary komputer, i5 5675c, gtx 1060 6gb, zasilacz corsair vs 550 który ma z 5lat bo był na gwarancji wymieniany na nowy, problem pojawia sie gdy włącze gre, zasilacz zaczyna byzczeć, w grze ets 2 z modami komputer sie restartował, czy to pora go wymienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano Poniedziałek o 08:42 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 08:42 dodam ze bzyczenie slychac tylko jak przyloze ucho do zsialcza jak mam wlaczona gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Poniedziałek o 09:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:13 Pewnie cewki, VS to mega budżetowa seria. Nie wiadomo czy restarty są spowodowane zasilaczem bo na to mają wpływ inne elementy systemu. Można kupić nowy zasilacz za 250 zł jak https://proline.pl/zasilacz-seasonic-b12-bm-550-80plus-bronze-550w-p8123219 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsceniczny Opublikowano Poniedziałek o 09:57 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:57 (edytowane) VS to zdaje się najniższa seria Corsaira. Bzyczeniem bym się nie przejmował. Piszczenie cewek jest dość powszechne. Ale restarty to już poważniejsza sprawa i może wskazywać, że zasilacz się kończy. Edytowane Poniedziałek o 09:57 przez Obsceniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano Poniedziałek o 11:44 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 11:44 (edytowane) właśnie nie wiem czy te restarty to zasilacz, w world of tanks mam na maksa obciazona karte i procesor i nic sie nie dzieje Edytowane Poniedziałek o 11:45 przez Pospo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano Poniedziałek o 12:31 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:31 zrobiłem test occt cpu +ram, gpu i zasilacz, żadnych błędów, co dziwne zasilacz bez bzyczenia, potem odpaliłem world of tanks i lekko słyszalne bzyczenie jest, więc chyba ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...