fr3ak Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego hej, jestem tu trochę nowy, dawno nie bywałem ża żadnym forum, ostatnio to pare(naście) last temu na forum pclab. Mam plan na włożenie do mojego komputera 4x5090 - pod ML/AI itp. Mimo wszystko wydają się najlepszym wyborem pod względem cena-jakość(dużo szybkiego vram). Niestey wydaje mi się ze bardzo ciężko będzie mi znaleźć normalnego sprzedawcę(żeby wrzucic w koszty) 5090 FE żeby karta miała dwuslotowe chłodzenie. Oczywiście uprzedzając wszystkie zarzuty - planuję undervolting, jestem pogodzony z utratą wydajności, ale w podobnej cenie nie dostanę żadnej innej nVidii z 32GB VRAM i do tego takiej szybkiej. Wracając do meritum. Jako że jesteśmy w dziale WC zastanawiałem się nad zakupem 4x kart z blokiem wodnym, dwuslotowych. I teraz pytanie - czy istnieją jakieś sensowne firmy/osoby które we Wrocławiu bądź okolicach zajmują się budową systemów WC, oczywiście odpłatnie? O czym powinienem jeszcze wiedzieć w takiej konfiguracji? - chciałbym WC tylko na karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 8 Marca Zgłoś Opublikowano 8 Marca Pisz do typa z https://www.facebook.com/heatpcs On się tym zajmuje 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...