K4Zziu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Witajcie Z góry przepraszam jak zły dział. Otwierałem swojego laptopa Acer 5 i robilem to pierwszy raz by sprawdzic czy trzeba go posprzatać i wymienić chcialem sam paste, po otwarciu znalazłem jakąś dziwną paste na innych podzespołach niż Karta i Procesor, nie ruszałem tego i wymieniłem tylko poste z pod procesora i karty. Natomiast moje pytanie co to za pasta jest bo wiedze to pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Te różowe ? To takie glutowate termopady na pamięci karty grafiki i sekcję zasilania (mosfet) Tak to przynajmniej widzę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego to tak zwany "glut" lub szpachla jak jest twardawy to trzeba wymienić szczególnie jak otworzyłeś i zamknąłeś ponownie. Strasznie ciężko to schodzi ale jak z grubsza zbierzesz to będzie dobrze, nie przewodzi prądu coś takiego: https://www.morele.net/thermal-grizzly-putty-basic-30-gramm-14481551/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19968945056&gad_source=1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4Zziu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Dobra dziekuje zakupie to i wymienie, nie spodziewałem sie tego myslałem, że bedzie tam tylko pasta na procku i karcie więc wymieniłem tylko to, glut zostawiłem. Dziękuje bardzo i temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego chińskie zamienniki są po 15zl ale trzeba czekać ( różowe takie jak ty masz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...