nonda Opublikowano Sobota o 12:46 Zgłoś Opublikowano Sobota o 12:46 Witam Czy istnieje jakiś sposób na sprawdzenie ( najlepiej z datą wsteczną ), co powoduje zużycie pakietu internetowego - aktualizacja systemu, programu, konkretna strona www ? Mam internet domowy limitowany, który muszę racjonować. W zasadzie to mi się sprawdza, ze trzy razy dziennie sprawdzam NetTraffic aby kontrolować ruch, niemniej trafiają się sytuację takie jak wczoraj, gdzie w trzech godzinach w statystykach pojawiają się "świece" ilości pobieranego materiału - coś mi zżarło resztę pakietu, do końca okresu rozliczeniowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Na początek ustaw sobie w PC sieć wifi jako połączenie taryfowe a w windows update w optymalizacji dostarczania załóż kaganiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...