Admiral16 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Hej, Potrzebuję porady w kwestii akcesorium do mojego monitora. Sprzęt to model Lenovo Legion Y27h-30 - ma jeden port USB-C z zasilaniem PowerDelivery. Monitor pracuje w parze z Legionem 5 na Ryzenie (a więc bez Thunderbolta) który ma pod swoje wyjście USB-C zmapowany chyba DisplayPort z RTX3060 (GSync śmiga) - słowem, wszystko działa jak powinno. Ostatnio jednak, coraz częściej zdarza mi się pracować z domu. Do pracy używam Macbooka Pro, który spokojnie z tego samego USB-C w monitorze jest w stanie się naładować i wydajnie pracować. Chciałbym nie musieć ciągle przepinać tego USB-C pomiędzy dwoma komputerami, szczególnie że "domowy" laptop jest tak ustawiony na biurku, że dostęp do podpiętych z tyłu kabli jest dość ograniczony. Czy jest jakiś sprytny sposób na rozdzielenie tego gniazda wejściowego do monitora? Zależy mi na zachowaniu zasilania po USB-C dla Macbooka oraz na zachowaniu GSynca przy graniu na domowym lapku. Są jakieś KVM które to potrafią? Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...