Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Witam Od wczoraj mam pewne "problemy" z forum. Nie widzę większości avatarów (łącznie z moim); a w profilu nie mogę nic ustawić odnośnie ilości postów na stronie itp. Czy to związane z jakimiś zmianami czy po prostu się "spsuło"?? PS Nie jest to na pewno wina mojego kompa, bo tak samo dzieje się na 3 różnych kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ja też nie widze awatarów :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 no to chyba cos sie zepsuło :wink: ja chciałem zrobic upload nowego avatarka i wywalilo jakies errory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Dziś rano przez jakiś czas całe forum nei działało więć może jakieś zmiany wchodzą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Potwierdzam. Też nie widzę 90% awantarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Już tyle razy nie musisz potwierdzać Sh4d0W :) Raz styka w zupełności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Już tyle razy nie musisz potwierdzać Sh4d0W :) Raz styka w zupełności ;) Wiem, wiem :-). Coś mi sie przeglądarka rypła :-). Już poprawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 O! Spsuło się! Może musimy jeszcze raz wysłać na serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 tez nie widze avatarkow, myslalem ze jak zaladuje na nowo to go moze pokaze (mialem cos podobnego na innych forum) ale przy probie zaladowania wyskoczyl jakis blad i wraz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 uuuuuuuufffffffffffff......juz myslalem,ze to tylko u mnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 przy probie zaladowania nowego av z dysku: do tego bbcode nie dziala mi w sygnaturce :P cos sie chyba wali ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Własnie malem takiego topica zrobic. Temat o abicie nf7 z 7 stron na 41 jest rozwalil. Mam nadzieje ze to tylko przejsciowe trudnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Własnie malem takiego topica zrobic. Temat o abicie nf7 z 7 stron na 41 jest rozwalil. Mam nadzieje ze to tylko przejsciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Widocznie marco usunał/przespunał/zmienił nazwe itd katalog z avatarami ;) Zeby zaoszczedzic te 2 MB miejsca to raczej usunał ;) Ale jak widac nieco si admisnitracja chyba przestraszyła tych gróźb i zainstalowali najnowsza wersje phpbb :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Przepraszam za zmiany - aktualizowalem phpBB do nowszej wersji w ktorej jest poprawione kilka bledow dobijajacych mySQLa i zapomnialem ustawic odpowiedni chmod na avatary Co do konfiguracji ilosci postow/strona - narazie nie ma, bo poprzedni dzialal blednie i powodowal problemy - jak uda sie to rozwiazac to przywroce ta mozliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 marco: pytanie retoryczne - jest robiony backup bazy ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 marco to ja tez mam pytanie..... dlaczego miejscami nie dziala BBCode :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 nie rozumiem co to znaczy ze nie dziala BBCODE. NIe spotkalem sie z problemem a wszystkie ktore zaobserwowalem wynikaja z blednego wpisywania BBCODE (niedomkniety TAG, niedomkniety cudzyslow, spacja przez ] itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ok, sorki :P nie zwrocilem uwagi, ze kolega mial cos nie domkniete :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nie chcialem zakladac nowego topicu wiec spytam tutaj. czy u was dziala wyswietlanie tematow z forum na stronie glownej ? czy tylko u mnie padlo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 bull_terrier: u mnie rożniez nie wyswietla. Ale związane jest to zapewne z aktualizacja forum(zapewne podmieniane zostaly pliki wiec...). do adminow: Korzystacie z topics anywhere'a ? Bo kumpel ma mi zrobić co takiego nale nei wiem ktore wygrać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Widze ze juz sie ktos tym zajal, bo nagle zaczelo dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Dalej nie mozna ustawic ilosci postow na stronie i ilosci tematow. Czy juz tak zostanie? Bylo to bardzo pomocne bo 20 postow to troche malo i stronek jest duzo do przegladania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Powiedzmy sobie prawdzie w oczy ;) Serwer nie wyrabia. Mając przeszło 500 MB (ostatnio nie patrzyłem ) na MySQL. Mam nadzieje że Marco przeniesie forum na jakiś bardziej wydajny serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Powiedzmy sobie prawdzie w oczy ;)Eee...???? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Forum jest na nowym serwerku, w takim razie czy istnieje mozliwosc przywrocenia opcji ustawiania ilosci postow i tematow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 heh... wiesz czemu zostaly zdejte liczniki :?: bo bylo pelno posto jebcow.... watpie, ze beda przywrocone.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 nie chodzi o licznik postow , ale o ustawienie ilosci postow i tematow na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...