adramel Opublikowano Środa o 12:44 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:44 Mam małego laptopa Acera Travelmate Spin B118, na stałe podłączonego do zasilania. Czy istnieje jakiś soft (darmowy?) pod Windows który pozwalał by wyłączyć ładowanie baterii gdy osiągnie ~80% i potem włączyć przy ~20%? Albo chociaż ograniczyć ładowanie do ~80%? Albo czy są "inteligentne" gniazdka które mają soft pod windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano Środa o 13:04 Zgłoś Opublikowano Środa o 13:04 W sofcie od Acera: "Acer Care Center", można skalibrować baterię i włączyć ograniczenie ladowania do 80%. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano wczoraj o 11:35 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 11:35 A gdzie to może być? Chyba że mój "staruszek" tego nie obsługuje?;( O baterii mam tylko sprawdzanie stanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano wczoraj o 11:44 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 11:44 (edytowane) Aplikacja podobno ma czasem problem z niektórymi ustawieniami. Na forum Acera użytkowkom udało się przywrócić to ustawienie. Tutaj link: Acer Care Center Battery Limiter Disappeared Edytowane wczoraj o 11:45 przez pitol321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...