Zulik Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 CZESC ja tam sobie gram w tą smieszną gierke od czasu do czasu :) mam na średniozaawansowanym 44 sekundy ktos ma mniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Kiedyś grałem nałogowo. Jak nie zagrałem tak ze 100 razy w dzień to byłem chory :) Nie pamiętam rekordu na średniozaawansowanym, ale na zaawansowanym miałem 101 sekund - raz w życiu takie coś osiągnąłem. Tak "normalnie" to koło 120 sek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 kiedy kiedys..gralem na 486 :) - jako poczatkuajcy mialem 6 sek :) a teraz..jak tylko mam wolna chwile to naparzam w sapera na komorze :) S35I :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Krootki wow to ja mam 220 srednio :( ok bede cwiczyc ::)) my w pracy zawody mamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Do tego trzeba mieć naprawdę zajebistą myszkę. I co ważniejsze - trzeba być z nią dobrze zżytym ;) gREG PG - niezły wynik. Ja miałem 1,5x więcej ;) - 9 sekund Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 moze nie wszystkim znany jest trick z 2 klawiszami - czasy sa znacznie lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 gREG PG - niezły wynik. Ja miałem 1,5x więcej ;) - 9 sekund dobry układ bomb - oto recepta :) tylko raz mi sie udalo ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 to jeszcze nic :) jest taki myk ze nie trzeba zaznaczac tych ktore są na 100% wiadome :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 http://www.t3.ds.pwr.wroc.pl/~saper/saper/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 http://www.t3.ds.pwr.wroc.pl/~saper/saper/ Bleeeee kijowy ten link... Do tej pory żyłem w świadomości, że miałem nawet niezłe wyniki w tego sapera... A teraz... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Na najmniejszym rekord miałem 5 sek, a na innych nie pamiętam. Musiałbym znowu zacząć grać i trenować... Ale i tak nieśmiertelną i najlepszą logiczną grą dla mnie będzie Mahjongg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Mahjongg... - a co to ? a skad to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Mahjongg... - a co to ? a skad to ? http://www.cyf-kr.edu.pl/ftp/win3/games.html A jak ktoś chętny by się zmierzyć to rzućcie czasami Jak ktoś osiągnie ok. 1.40 to chętnie wezmę się do pracy - aktualnei brak motywacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 kiedy probowalem ale tylko probowalem bo jakos nie wciagnela mnie ta gra ani troche.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Najłatwiejsza planzsza: 5 badz 6 sekund. Ne grałem dla wynikow na pozostałych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A gra ktoś może w pasjansa na czas? Mój rekord 61 sec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 59 s.... To chyba rekord świata! Można się załamać. Mój rekord w zaawansowanym to 180 s. Początkujący 8 s. Średni 46 s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A znacie ten trik ze sie zatrzymuje czas :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Ja dużo grałem na ekspercie, dokładnie nie pamiętam ale zszedłem poniżej 200 s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A znacie ten trik ze sie zatrzymuje czas :) ??tez mi trik ;) - jest chyba opisany w helpie :)) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 a gracie w wieze hanoi ? moj tata ma na komorce i moj rekord na 3 klocki to 5 sekund ( przy obludze 3 klawiszami ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...