Fear4 Opublikowano Piątek o 16:47 Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:47 Witam wszystkich. Myślę że w końcu czas pożegnać się z moim 2500k i przejść na coś lepszego. Komputer ogólnie do grania i przeglądania internetu. Aktualny zestaw to: Intel Core i5 2500k 16GB DDR3 ASRock P67 Pro3 MSI GTX 1060 6GB OCZ ModXStream 500w SilentiumPC PAX M70 SSD Samsung EVO 512GB HDD Toshiba P300 3TB Obudowę, kartę graficzną chciałbym zostawić (dopiero za rok kupię może coś lepszego). Nie wiem jak z zasilaczem, może zostać o ile się nada. Dyski też, ale chciałbym dysk M.2 na system i inne duperele. Dziękuje i pozdrawiam wszystkich 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Piątek o 18:36 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:36 Na jaką kartę będziesz wymieniał Nvidie? https://proline.pl/koszyk/e6fc72d4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear4 Opublikowano Piątek o 19:08 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:08 Szczerze to nie wiem ale nie planuje przeznaczyć na to więcej niż 2000zł póki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...