Balrogos Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Szukam właśnie takiej obudowy. - Posiadajacej 2 sloty na dyski 3,5" - Usb, złącza na froncie, u góry lub na dole natomiast nie na "suficie"/topie obudowy(włącznik reset moze bys gdzies indziej) komp siedzi na biurku. Jesli nic sie nie znajdzie to rozwaze zakup huba usb. - Szkło na boku ewentualnie dodatkowo front jesli jest przewiew z boku(aka obudowy akwarium) Moja obecna obudowa to: Armis AR7 TG RGB(https://www.silentiumpc.com/pl/product/armis-ar7-tg-rgb/) Jestem ogólnie z niej zadowolony ale: - Brak przewiewnego frontu i te cienkie filtry przeciwkurzowe szybko sie zapychaja a niestety mieszkam w takim miejscu gdzie jest dużo pyłu w powietrzu, a zeby je zdemontować za każdym razem musze wyciągać przedni panel który jest na zatrzaski :< a do przedniego panelu z plastiku idzie wiazka kabli IO. - W zasadzie nie istniejacy filtr na topie/suficie obudowy, jest to tylko magnetyczna siatka mesh - Mało miejsca na okablowanie z tyłu obudowy. I wlasnie szukam i przeglądam myśle nad biała obudowa ale jak bedzie spoko to i czarna moze byc jak białej nie będzie, no i oczywiscie zeby sie podobała. Jest Endorfy ARX 700 na promocji(cena 370zl czyli cena tego mojego ARMISa), ale bazowa cena nie wiem za co skoro to jest w zasadzie ten mój ARMIS(ktory kosztował 300pln+) tylko z innym frontem, pozatym brakuje slotu na HDD i zlacza ma u gory na "topie" To tak przy okazji tej ceny. Ogolnie szukam i szukam i słabo to wygląda wszystkie obudowy maja złącza na topie :<. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca be quiet! Pure Base 501 Airflow Window czarna lun biała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...