Nyssie Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca Hej, jak w temacie - nie jestem obeznany i ciężko mi znaleźć jakieś porządne propozycje poparte opiniami. Budżet to ok. 300~600 zł (mogę wydać troszkę więcej jeśli zajdzie potrzeba) Zależy mi głównie na w miarę możliwości normalnej jakości dźwięku i długiego czasu pracy/krótkiego czasu ładowania. Jeśli mają dobudowany mikrofon (który można wyjąć) to też na plus. Fajnie jeśli nausznice są z materiału który nie zbiera "śmieci", nie sypie się i nie powoduje nadmiaru ciepła lub przyprawia o ból głowy/uszu 😅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake2oo7 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca duzo takich sluchawek jest na rynku. ja osobiscie uzywam logitech g435 bo dla mnie najważniejsza jest waga. sa bardzo lekkie. ale mozesz tez zerknać na Arctisy wireless 7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...