Mateoosh Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Kręce mojego Antka magistralą na razie :twisted: spokojnie do 147Mhz żeby miec 1100Mhz i nie jestem pewien czy mu to nie zaszkodzi chodzi mi szczególnie o dysk słyszałem że B4 nie wytrzymuje kręcenia magistralą i o chipset który jest cieplutki. Pomóżcie mistrze podkręconej strony mocy. Pozdrawiam wszytstkich z forum tweak'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 dalem 151 i bylo spoko umnie ale teraz chodzi na 147 bo strasznie cieplo jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 hmmm, no z dyskiem to moze byc prawda. Lecz niekoniecznie musi mu to zaszkodzic, jesli chodzi o cieply chipset, to zaluz na niego radiator, napewno poprawi stabilnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ma radiator niezbyt pokaźnych rozmiarów, ale ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ma radiator niezbyt pokaźnych rozmiarów, ale ma.to wentylator do niego i powinno byc ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...