szary_wolf Opublikowano Środa o 07:41 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:41 Witam Mam problem z facebookiem a konkretnie z Messengerem. Od razu pisze że mam słabe łącze bo tylko 70 mbit. Problem z fejsem mam taki że nie zapamiętuje mi wiadomośći w messengeże tzn. do kogoś coś napisze a potem znika mi to, i też nie widze wiadomości od kogoś. Od razu pisze że na dole messengera jest napisane że jest pełne szyfrowanie itd. Problem zaczął się od pewnego czasu i dotyczy tych najnowszych wiadomości(może dlatego że miałem wtedy szybsze łącze) bo te starsze wiadomości sprzed np. roku to widze, jest tylko problem z tymi najnowszymi. Czy to chodzi o łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano Środa o 08:34 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:34 A co ma wspólnego łącze z kwestia zapisu wiadomości na msg Sprawdź ustawienia. Włącz jaka kolwiek rozmowe i uruchom messengera w apce messengera. Kliknij w menu kontekstowe i wybierz preferencje - sprawdź czy masz to włączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano Środa o 09:06 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:06 Nie mam nic takiego, pisząc o apce masz na myśli messengera pod smartfonem? Bo ja na smartfonie nie korzystam z fejsa czy messengera, tylko korzystam na lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...