selvid Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Witam, Stwierdziłem, że najwyższa pora na zmianę kompa, gdyż mój gtx970 już dogorywa. Budżet jak wspomniałem to około 6700zl. Zależałoby mi na umieszczeniu w zestawie Radeona Rx 9700/9700 XT. Oczywiście najlepiej aby dobrać komponenty tak, aby nie było żadnych bottlenecków. Rozdzielczość w jakiej będę grać to 3440 × 1440p. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca https://proline.pl/koszyk/f25ad36a nie wiem czemu wszystkie sklepy wstrzymały sprzedaż 9070 / xt ja wczoraj normalnie zamówiłem przez telefon a potem to odcięli i podnieśli cenę w x Komie :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selvid Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Sprawdzałem strony sklepów internetowych i masz rację, praktycznie nigdzie (poza xkom) nie są dostępne 9700 / xt. @axsin302 powiesz mi jak bardzo skoczyła cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Na razie jest około 4000 zł za RX 9070 XT i 3200 zł za 9070. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Dziś stówkę więcej zdrozal https://proline.pl/asrock-radeon-rx-9070-xt-steel-legend-16gb-pci-e-gddr6-rx9070xt-sl-16g-p8124898 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca (edytowane) Ja tam odradzam właśnie oddałem z powrotem bo, może jakaś wadliwa sztuka nie wiem, nie porównam ale 115stopni na pamięciach i na hot spot podobnie to ja podziękuję. Wersja Hellhound, która z poprzedniej wersji ma tylko nazwę. A wentylatory ustawiłem na 3000rpm i obuowa mam sporą, nie dały rady tego ogarnąć abyś zejść niżej.. Bios silient to samo tylko - 10 mniej ale 105 to nadal grubo Edytowane 7 Marca przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca Kupiłeś Hellhounda? 🤣 Porażka, Steel Legend ma lepsze chłodzenie niż Hellhound, doperio Red Devil ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca (edytowane) Moim planem było dokupić blok wodny bo pewnie taki się pojawi do lipca, sierpnia ale xD karta chyba tego nie wytrzyma bo 115 stopni i niczym nie można tego zdjąć. Msi afterburner się crashuje a AMD zdjęcie za dużo skutkuje wykrzaczeniem się karty tak że z nikąd ratunku. Czy masz max wentyle czy nie to i tak karta łapie tyle stopni. Nie wiem jak ktoś kupi to się zapłacze ja już oddałem Edytowane 7 Marca przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selvid Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca To nie brzmi dobrze. Będę musiał poczytać czy 9700 xt od innych firm też miały takie problemy zanim kupię tą kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca nic się nie martw moją była wadliwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...