Caleb Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca W ludzkiej cenie wersję fizyczną 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastHearing5774 Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca Na niektórych z kradzionych kont na kinguinie są, ewentualnie za 250 pewne konto z grą, tylko pytanie brzmi czy chcesz kupować podejrzane konta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Marca Zgłoś Opublikowano 9 Marca Tylko wersja fizyczna mnie interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca (edytowane) Używka w dobrym stanie najtaniej ok. 55€ w mojej okolicy. Gdybyś był zainteresowany to daj znać. Kupię, sprawdzę i wyślę poleconym z Niemiec lub poleconym z Polski (ale to w okolicy Wielkanocy najwcześniej). Edytowane 10 Marca przez pitol321 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca 12 godzin temu, pitol321 napisał(a): Używka w dobrym stanie najtaniej ok. 55€ w mojej okolicy. Gdybyś był zainteresowany to daj znać. Kupię, sprawdzę i wyślę poleconym z Niemiec lub poleconym z Polski (ale to w okolicy Wielkanocy najwcześniej). Dzięki, wolałbym nie zawracać głowy, może cś lokalnie się uda znaleźć 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca Spoko, gdyby coś to oferta pozostaje 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...