Lysekk Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Ostatnio zakupiłem nowy zestaw i przekładałem do niego kartę graficzną (RTX 2070) ze starego zestawu. Starego kompa chce ode mnie kupić znajomy, tylko jest problem, zapomniałem, że ten procek nie ma zintegrowanej karty xD Znajomy potrzebuje tego kompa tylko do przeglądarki, więc raczej ma być to możliwie najtańsza karta. Zestaw to: Płyta główna MSI B450-A PRO DDR4 DIMM AM4 Procesor AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz, 16MB, BOX ADATA 512GB XPG SX8200 PRO M.2 NVMe 3500/2300MB Seasonic FOCUS Plus 80Plus Gold 550W SSR-550FX Meshify C Blackout Tempered Glass 2.5'/3.5' drive Pamięć RAM DDR4 G.SKILL 16 GB 3000 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Musisz podać budżet oraz jakie ma być wyjście do monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Zależy od zasilacza i czy ma wtyczkę 6-pin. Jak ma to jakaś GTX960 2GB około stówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Może być dowolna używana nawet za 40zł czy mniej, pytanie jaki ma monitor i czy ma HDMI, Display Port... np: https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-nvidia-nvs-310-512mb-standard-profile-17310981176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Zajrzyj co masz lokalnie olx i sobie wybierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysekk Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Wcześniej była zamontowana RTX 2070, więc myślę, że zasilacz ma potrzebne złącza. Monitor ma HDMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...