Grolshek. Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Dostałem taką płytkę do sprawdzenia co się dzieje. Wrzuciłem do niej Ryzena 2600 i 2x8 Patriotów 3600. Na obydwu biosach wyskakuje błąd 54. Wymieniałem pamięci, wszystkie możliwe sloty i konfiguracje. Spotkał się może ktoś z Was z taką usterką? A może znacie jakiś serwis który za rozsądną cenę podjąłby się naprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Wszystko, co można na ten temat znaleźć, wkazuje na uszkodzony BIOS. Na przykład: AX370 gaming 5 possible dead Jeśli płyta działała z przełącznikiem na aktywnym dual BIOS, to prawdopodobnie oba są uszkodzone. Trzeba użyć programatora i wgrać nowy BIOS. W sieci znajdziesz serwisy w tym się specjalizujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, pitol321 napisał(a): Wszystko, co można na ten temat znaleźć, wkazuje na uszkodzony BIOS. Na przykład: AX370 gaming 5 possible dead Jeśli płyta działała z przełącznikiem na aktywnym dual BIOS, to prawdopodobnie oba są uszkodzone. Trzeba użyć programatora i wgrać nowy BIOS. W sieci znajdziesz serwisy w tym się specjalizujące. Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...