bhaal1982 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Hej czy ktos posiada taka podkladke i jest w stanie mi zmierzyc „ile” ma wciecie w tej podkladce w cm? chodzi mi o ten wymiar: https://ibb.co/j9KjnWjR moje biurko ma wciecie 60cm czy tyle samo ma podkladka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Strona producenta: AGILITY-GD70 Wymiary: 900mm(L) x 400mm(W) x 3mm(H) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal1982 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Wierz mi ze napisalem do xkoma do producenta nawet pytalem na youtube o ten wymiar o ktory mi chodzi ale nikt nie sprecyzowal. Podkreslam mi chodzi o to ile cm ma wciecie. Zobacz moje zdjecie ktore podlinkowalem moze zrozumiesz o jaki wymiar mi chodzi bo jaki ogolny wymiar ma podkladka wiem nie od dzis:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Wyliczając na podstawie zdjęć, wcięcie to ok. 66,666% całości podkładki, czyli jego wymiar to ok. 60cm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...