Skocz do zawartości
sabaru

Działają wam gry od Ubisoftu? Była jakaś akutaliazacja.

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj jeszcze działały, a dziś weszła jakaś aktualizacja do ich lanchera i dwóch gier, które miałem zainstalowane czyli do Watch dogs 2 i Assassin's creed odyssey i od tej pory gry się nie uruchamiają. Gry miałem zakupione na steam. Co ciekawe że w jednej grzej i drugiej te aktualizacje miały taką samą wielkość. Na steam widnieje komunikat że gra jest uruchomiona i w procesach pokazuje że też jest coś uruchomione ale same gry się nie włączają.

Edytowane przez sabaru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem AC Valhalla i działa.

Dzisiaj weszło AC Shadows do przedsprzedaży na STEAM, do tego są Ubisoft Publisher Days. Pewnie aktualizacja powoduje reklamę przedsprzedaży AC Shadows, wewnątrz innych gier Ubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, pitol321 napisał(a):

Sprawdziłem AC Valhalla i działa.

Dzisiaj weszło AC Shadows do przedsprzedaży na STEAM, do tego są Ubisoft Publisher Days. Pewnie aktualizacja powoduje reklamę przedsprzedaży AC Shadows, wewnątrz innych gier Ubi.

Na steam na ich forum wyczytałem że należy usunąć z antyczita pliki game.bin i game.cer i usunięcie tych plików powoduje że gry się uruchamiają ale w Watch dogs 2 jest zablokowany w tedy multi. Gra go widzi jako niezainstalowanego i chce żeby go zainstalować choć sama gra wydaje się że działa normalnie.

Sam plik game.cer da się tworzyć i jest związany z jakimś certyfikatem. Jak go się otworzy to pisze że system jakiegoś potwierdzenia nie może znaleźć.

Edytowane przez sabaru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi