RAIN MAN Opublikowano 14 Marca Zgłoś Opublikowano 14 Marca Witam, mam pytanie czy jest opcja w tym modelu aby móc udostępniać za pomocą linka folder w tej chmurze ? Na czas obecny tak lecz bardziej chodzi mi o szybkość udostępniania. Gdy w sieci domowej coś chcę przerzucić na tą chmurę lub z niej pobrać to prędkość jest rewelacyjna bo z prędkością do 230 Mb/s. Lecz gdy za pomocą wygenerowanego linka chcę daną zawartość folderu udostępnić i wysłać link za pomocą np. maila to szybkość pobierania jest tragiczna dosłownie, bo tylko 1 Mb/s i to się wiąże z czasem od kilku do kilkunastu godzin, więc dosłownie masakra. Nie potrafię w parametrach ustawiać bo się na tym nie znam lecz może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc i dać jakąś instrukcję jeśli rzecz jasna jest taka opcja niż tylko z taką zawrotną szybkością można ale tylko jak wspomniałem po sieci lokalnej. Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu wyżej opisanego problemu, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca EZsync jest darmowym VPN od asusa który jest bardzo wolny. Zainstaluj sobie tailscale na urządzeniu oraz telefonie/laptopie i powinno być szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...