czapette Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Cześć Szukam obudowy do komputera, im dlużej tym gorzej. Nie potrzebuje rgb , natomiast żeby byłą cicha i filtry przeciwkurzowe. Na co zwróciłem - be quiet! Pure Base 500DX Black - nie podoba mi się jej wygląd - Corsair 4000D Airflow - ale brak filtrów - Lian Li LANCOOL 216 Mesh TG Czarna - wydaje mi się najlepsza, ale te welkie wentylatory - Antec Constellation C5 Black ARGB - ładna ale wielka, złoty rgb i czarny jeszcze ujdzie 😄 - be quiet! Silent Base 802 - no to jest złoto dla mnie z wyglądu tylko cena kosmos za kawalek obudowy. Doradzcie co będzie najlepszą opcją a może ktoś poleci jakąś obudowę na którą nie zwróciłęm uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca moja z opisu (750) albo jej siostrę Thermaltake CTE C700 Air płyty w nich są obrócone o 90 stopni + przestronna + magnesy z obu stron ( drzwi) + świetna wentylacja + filtry z każdej strony + dużo miejsca na wszytsko - gabaryty - dość głośne wentyla i jest ich za mało - obudowa musi być blisko bo kradnie mam trochę cm z kabli - trzeba dokupić wentyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...