mesajah73 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Witam, od kilku dni mam problem z wyrzucającym BSOD ntskrnl.exe, wyrzuca kilka razy dziennie podczas robienia losowych czynnosci, np. zamykania full screen na twiterze/yt, robienia screena, ogólnie wyrzuca w momencie gdy sie coś ''kliknie'', 1 raz na 20 sie zdarzyło ze wywaliło mi screena gdy nie dotykałem komputera zazwyczaj cos robie. Nie jest to problem z temperaturami. Co już robiłem by naprawić problem: -reinstalacja sterowników -test kości ram w różnych slotach na róznych ustawieniach taktowania itd. -memtest86 (0 errorów) -aktualizacja biosu (pomogło na 4 dni i teraz znowu sa blue screeny mimo że nic kompletnie nie zmieniałem) Pc Raden rx 6800xt TUF AMD ryzen 7 5800xd3 Pamięć RAM GOODRAM IRDM Pro 32GB (2x16GB) 3600Mhz Deep Black SSD Lexar 1Tb NM710 Zasilacz CoolerMaster MWE GOLD-V2 750W 80 PlusGold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Kiedyś rozwiązałem taki problem przez wyłączenie pliku stronicowania (PageFile). Sprawdź u siebie, wyłącz lub włącz, albo zmień rozmiar pliku stronicowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...