szary_wolf Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca Korzystam z firefoxa ale również z vivaldi, edge i chrome. Standardowo miałem w nich zainstalowane rozszerzenie ublock origin. I tak się zastanawiam czy jest mi to potrzebne? Bo stronki na takim ublock origin wolniej się wczytują. Jedyna zaleta że reklamy nie wyskakują ale to akurat mi nie przeszkadza. Niby adblock daje jakieś tam niby bezpieczeństwo ale jak ma mi to mulić to zaczynam się zastanawiać. Czy wy używacie również z adblock? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 15 Marca Zgłoś Opublikowano 15 Marca ja używam Brave przeglądarki i tobie też polecam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca OK spróbuje Brave`a. No właśnie testuje tego Brave`a i nawet fajny jest ale nigdzie nie moge znależć opcji synchronizacji z serwerem tzn. jest synchronizacja z innymi urządzeniami ale żeby zsynchronizować np. zakładki czy hasła na serwerze to nie moge znależć. Jest takie coś i na FF i vivaldi i chrome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...