badboy11 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Witam!! Czy ktos orientuje sie moze w cenach pamieci w USA?? znajomy wlasnie tam jest i moglby mi cops kupic .. interesuja mnie jakies niekiepskie kosci ddr 256mb 400MHz, podobno tam mozna okazyjnie kupic OCZ albo GEIL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 a ja mam znajomego w ...... . nie chwal się że ktoś ci kupi pamięci tylko łaskawie wciśnij guzik szukaj bo nie jestepierwszym, kóry w ostatnim czasie kupuje pamięci w USA. jak sobie poszukasz to znajdziesz co kupić, nawet możesz poczytać tematy o tym ,ajk ktoś chce w Polce nabyć takie pamięci a dowiesz sięco warto brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 stary...zeba Ci ktos wyrwal????? o co Ci chodzi??? ze niby czym ja sie chwale ... jak masz problemy w domu to wez jakies walium i nie pisz takich wiadomosci .... KONIEC czekam na jakies PORADY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wlasnie - ludzie to ze pamiatki beda z USA nie znaczy ze beda lepsze! Boshe, o RAMACh bylo juz tego tyle ze powinno sie zabraniac ludziom pytania o nie:) a jak nadal nie wiesz to zajrzyj tu: www.[gluteus maximus].pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wlasnie - ludzie to ze pamiatki beda z USA nie znaczy ze beda lepsze! Boshe, o RAMACh bylo juz tego tyle ze powinno sie zabraniac ludziom pytania o nie:) a jak nadal nie wiesz to zajrzyj tu: www.[gluteus maximus].plWlasnie - ludzie to ze pamiatki beda z USA nie znaczy ze beda lepsze! Boshe, o RAMACh bylo juz tego tyle ze powinno sie zabraniac ludziom pytania o nie:) a jak nadal nie wiesz to zajrzyj tu: www.[gluteus maximus].pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ale mi chodzi nie o jakas lepsza jakosc tylko o NIZSZA CENE, wlasnie klikam w link :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 AAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 AAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].plAAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 AAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].plAAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].pl AAAAAAA, no jesli o to chodzi to ok. Nieeee, cenowo nie jest duzo lepiej, a warto kupic w polsce npo. na gieldzie bo wiesz np. jakie kosci (co z tego ze dostaniesz tanio geile skoro beda na badziewnych - bo innych kosciach? albo bardzoiej grzejace sie???) A ten link - fajny nie? www.[gluteus maximus].pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe, niecierpliwy byłeś i ze 3 razy musiałeś wcisnąć "wyslij" :) badboy : ja nie mam problemów ale ty chyba owszem. nie dość, że się nie chce pomyśleć żeby poszukać, to jeszcze jak ci piszę żebyś poszukał to z ryjem na mnie ! nikomu się nie chce po raz setny pisać tych samych argumentów za i przeciw danym pamięciom tylko dlatego, że jakiś koleś uważa siebie za szczególnego osobnika, którego nie obowiązuje regulamin i kultura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe, niecierpliwy byłeś i ze 3 razy musiałeś wcisnąć "wyslij" :) badboy : ja nie mam problemów ale ty chyba owszem. nie dość, że się nie chce pomyśleć żeby poszukać, to jeszcze jak ci piszę żebyś poszukał to z ryjem na mnie ! nikomu się nie chce po raz setny pisać tych samych argumentów za i przeciw danym pamięciom tylko dlatego, że jakiś koleś uważa siebie za szczególnego osobnika, którego nie obowiązuje regulamin i kultura.hehe, niecierpliwy byłeś i ze 3 razy musiałeś wcisnąć "wyslij" :) badboy : ja nie mam problemów ale ty chyba owszem. nie dość, że się nie chce pomyśleć żeby poszukać, to jeszcze jak ci piszę żebyś poszukał to z ryjem na mnie ! nikomu się nie chce po raz setny pisać tych samych argumentów za i przeciw danym pamięciom tylko dlatego, że jakiś koleś uważa siebie za szczególnego osobnika, którego nie obowiązuje regulamin i kultura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe, niecierpliwy byłeś i ze 3 razy musiałeś wcisnąć "wyslij" :) badboy : ja nie mam problemów ale ty chyba owszem. nie dość, że się nie chce pomyśleć żeby poszukać, to jeszcze jak ci piszę żebyś poszukał to z ryjem na mnie ! nikomu się nie chce po raz setny pisać tych samych argumentów za i przeciw danym pamięciom tylko dlatego, że jakiś koleś uważa siebie za szczególnego osobnika, którego nie obowiązuje regulamin i kultura. sorry ale to ty zaczales gadajac ze koles szpanuje pamiatkami z USA :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 zajrzyj na www.svc.com - maja niezla oferte www.pricegrabber.com jesli chcesz szukac najtanszej ale i tak na svc jest tatnio ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 http://newegg.com/ http://www.googlegear.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Jak bierzesz z USA to rozejżyj się za czarnymi Mushkinami - w Polsce cholernie drogie, w USA kupisz sporo taniej, a naprawde sa swietne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Po cholere tak daleko szukac, jak u naszych zachodnich sasiadow tez mozna kupic duzo taniej. Ja na przyklad zakupilem sobie skromne 2x256mb GEIL ULTRA PC2700 w skromnej cenie 175zl za sztuke. Moze i pamiatki nie sa najlepsze na rynku, ale do mojej plyty na KT400 nadaja sie wrecz idealnie no i ta cena :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 3 ostatnie posty mi sie juz podobaja :) do reszty nie chce mi sie wracac :P przejrze zaraz te linki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ja się nie myle to pamięci firmy Spec-tek są made in USA. Uważam że to są bardzo dobre pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm... ja bym rodzil zebys kupil sobie hyperxy :))... mam 256 hyoerx 333@420 ;). moge wykrecic wiecej ale procek nie startuje bo mam za slabe chlodzenie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm... ja bym rodzil zebys kupil sobie hyperxy :))... mam 256 hyoerx 333@420 ;). moge wykrecic wiecej ale procek nie startuje bo mam za slabe chlodzenie :(Przychylam sie do zdania przedmowcy. Sam mam jedna kostke 256mb HX PC2700 ktora spokojnie leci ponad 440mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Jacys dziwni jestescie robicie problem z pytania o jaks stronke.Jezeli chodzi o ceny to facet jak najbardziej dobrze kombinuje ja przy okazji wyjazdu bliskiej mi osoby do Kanady ma teraz radeonka 9800pro za niecale 800zl. Tak wiec niewiem o co wam chodzi. Pamieci sa tam o polowe tansze przeciesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ja się nie myle to pamięci firmy Spec-tek są made in USA. Uważam że to są bardzo dobre pamięci zalezy w czym sa bardzo dobre bo moje ida troche przecietnie 191MHz :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm... ja bym rodzil zebys kupil sobie hyperxy :))... mam 256 hyoerx 333@420 ;). moge wykrecic wiecej ale procek nie startuje bo mam za slabe chlodzenie :( po jakiego siusiaka kupować hyperX ? popatrz jakie ja mam pamięci : kingston na kościach infineon, czas dostępu 6ns, kręcą się p oprostu nieziemsko : latały u mnie 420 MHz przy timingach 2.5-3-2-6 :!:(zapomniałem CL2 włączyć) a nie są to hyperX wymagające 2.7V tylko zwykłe kingston value a testowałem je BEZ podnoszenia napięcia czyli na 2.5 V :!: wyżej nie puszczałem bo mam zmianę mnożnika zworką koło procka i straszna gimnastyka łapsków jest potrzebna a mój proc to AO i słabo się podkręca więc musiałbym mnożnik obniżyć. najlepsza była cena : w sklepach i komputroniku 230zł, w siriusie 206zł, ja dałem 135 :) a w sklepach zwykłych i internetowych są głównie na samsungach 7.5ns i idą max 370 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm... ja bym rodzil zebys kupil sobie hyperxy :))... mam 256 hyoerx 333@420 ;). moge wykrecic wiecej ale procek nie startuje bo mam za slabe chlodzenie :( po jakiego siusiaka kupować hyperX ? popatrz jakie ja mam pamięci : kingston na kościach infineon, czas dostępu 6ns, kręcą się p oprostu nieziemsko : latały u mnie 420 MHz przy timingach 2.5-3-2-6 :!:(zapomniałem CL2 włączyć) a nie są to hyperX wymagające 2.7V tylko zwykłe kingston value a testowałem je BEZ podnoszenia napięcia czyli na 2.5 V :!: wyżej nie puszczałem bo mam zmianę mnożnika zworką koło procka i straszna gimnastyka łapsków jest potrzebna a mój proc to AO i słabo się podkręca więc musiałbym mnożnik obniżyć. najlepsza była cena : w sklepach i komputroniku 230zł, w siriusie 206zł, ja dałem 135 :) a w sklepach zwykłych i internetowych są głównie na samsungach 7.5ns i idą max 370 MHz. A po co komu Mercedes? Pie rdolotem (maluchem) też dojedzie tam gdzie bedzie chcial. W USA gosc sobie kupi za ta cene co Ty dales za te Kingstony Value HyperX'y, ktore twoje pamieci pobija na glowe. Wiec zamiast wypisywać farmazony lepiej byś doradził gościowi jakieś High-Endowe pamieci. Ja sie powtorze - Mushkin, ale czarny. Ewentualnie Corsair Platinum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 chodził omi o to, że sojer wychwala hyperX kiedy moje sporo tańsze pamięci chodzą nie gorzej niż jego. i tylko tyle więc widać ile hyperX są warte : tyle co dobrze wybrane value. a z high-endowych pamięci to hyperX i geile zwykłe odradzam - nie są tak dobre jak być powinny.dobre są natomiast GEILe golden dragon, właśnie mushkiny czy corsair platinum (jak napisał turtle5). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 chodził omi o to, że sojer wychwala hyperX kiedy moje sporo tańsze pamięci chodzą nie gorzej niż jego. i tylko tyle więc widać ile hyperX są warte : tyle co dobrze wybrane value. a z high-endowych pamięci to hyperX i geile zwykłe odradzam - nie są tak dobre jak być powinny.dobre są natomiast GEILe golden dragon, właśnie mushkiny czy corsair platinum (jak napisał turtle5). Geile Golden Dragon to kiszka. Chyba nie widziales zadnej recki. A co do KINGSTON VALUE vs. KINGSTON HX to bez komentarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 kicha??? kurcze a juz taki model w linku wypatrzylem: GeIL Golden Dragon DDR 256MB 400MHz Specifications: Hand Picked Golden Dragon 5ns! Advanced WLCSP Package 6 Layers Ultra Low Noises Shielded Golden Color PCB board Pin Count: 184 Chip Denisity: 32x8 CAS/Timing 2/6-3-3 1T@PC3200 Voltage: 2.5v-3.1v za ~210zl PS ja u siebie zostawilbym magistrale 400MHz- nie chce wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 a mushkin black 256mb 400MHz 95$ .... zdecydowanie za duzo .... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Ale mushkin to klasa, a Golden Dragon to nic specjalnego (takie przebajerowane pamiatki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Sprawdz jeszcze CORSAIRY CMX256A-3200C2 najlepiej jeszcze jakby w oznaczeniu mialy "LL". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...