Royalck Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Witam posiadam: 7800x3d Msi mag tomahowk b650 wifi Lexar ares 6000 cl 30 3060ti Endorphy 750w gold fm5 pytanie czemu pokazuje mi że mam 4 rdzenie jak powinienem mieć ich 8 i 16 wątków tak jakby połowe mniej coś zmienic w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca stara wersja CPU-z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Witam ale wypas , może dostałeś białego kruka , lub zakup z jakiegoś sklepu w Bangladeszu , xD czy próbowałeś w biosie włączyć opcje przywróć ustawienia domyślnie , lub zworką , clear cmos ? a Menedżer zadań zakładka - wydajność , co pokazuje ? w biosie Ty nic nie kombinował , a najnowszy bios wgrany , ale nawet na starszym biosie po właściwym wykryciu CPU powinien pokazywać go poprawnie. a cpu-z to mógł byś użyć najnowszego https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/testowanie-i-diagnostyka/cpu-z/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royalck Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca (edytowane) na nowym to samo ;/ nwm wyjęcie baterii bios coś da? Edytowane 20 Marca przez Royalck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca (edytowane) Ta wersja CPU-Z nie jest aż tak stara, żeby 7800x3d źle wykrywać. Znalazłem taki problem na reddit: 7800x3d_4_cores tam pomogła instalacja Ryzen Master. Możliwy był po prostu BUG i Rysen Master go zniwelował, a potem, nawet po deinstalacji, wszystko działało już poprawnie z 8/16. Reset BIOSU, czy to zworką, czy baterią, to w takich sytuacjach, pierwszy krok w diagnostyce problemu. Edytowane 20 Marca przez pitol321 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royalck Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Dzięki wielkie ❤️😄 jakby ktoś mial taki problem nie pobierajcie chipsetu od msi -,- wszedlem na amd i tam pobralem dzieki wielkie jeszcze raz 🙂 jeszcze jedno pytanie w tej płycie kości ram to slot 2/4 czy 1/3 chodzi mi o dual chanel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca (edytowane) Dual - A2 B2 Strona 28 w instrukcji obsługi. Edytowane 20 Marca przez pitol321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...