Rasowy TheDruid OMG REPORT Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Witojcie :) Potrzeba mi dobrego laptopa dla Taty do zastosowań typowo amatorskich ale nie chciałbym żeby byl to sprzęt byle jaki dlatego kwota jaką chce przeznaczyć to od 3000 do 4000zl. On większość czasu przegląda internet i ma dużo otwartych zakładek kart a w tle będzie na pewno działał jakiś program typu Skype itp. Zależy mi na dobrym ekranie i szybkości działania. Ekran może być większy niż te 15.6 i mieć fajne kąty widzenia itp. do tego dysk ssd ale to chyba już standard. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTom44 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, Pan Ranking napisał(a): Proponuję LENOVO V17 G4 IRU 17.3 Procesor: Intel Core i5-13420H RAM: 16GB, DDR4, 3200MHz Dysk SSD: 512GB PCIe NVMe 4.0 x4 Karta graficzna: Intel UHD Graphics Ekran: 17.3", 1920 x 1080px, Matryca IPS, 60Hz System operacyjny: Windows 11 Professional https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-lenovo-v17-g4-iru-17-3-ips-i5-13420h-16gb-ram-512gb-ssd-windows-11-professional Słaba propozycja. Budżetowy model z kiepskimi i przestarzałymi podzespołami. Nie polecam tego kupować w tej cenie na dodatek. Wolałbym dołożyć troszkę do tego modelu: https://www.x-kom.pl/p/1292377-laptop-15-16-lenovo-thinkbook-16-ultra-5-125u-16gb-1tb-win11p.html Napisz w temacie Rabaty specjalnie dla czytelników PurePC.pl to dostaniesz jeszcze kod rabatowy od xkom. Edytowane 10 Kwietnia przez TomTom44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTom44 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2 godziny temu, Pan Ranking napisał(a): a jest prawie 2 razy droższy Co jest droższe 2 razy? Zaproponowałeś laptopa za 3800 z kiepską matrycą i starymi podzespołami, do tego z dyskiem 512gb. Moja propozycja niewiele droższa a dużo lepsze wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 11 godzin temu, Pan Ranking napisał(a): Model, który podałeś posiada procesor Intel® Core™ Ultra 5 125U, który jest minimalnie lepszy od tego, który podałem, a jest prawie 2 razy droższy. https://versus.com/en/intel-core-i5-13420h-vs-intel-core-ultra-5-125u poprawka jest 5,12% droższy więc pomyliłeś się leciutko. Ale słusznie po cholere przepłacać jeszcze sie Tacie poprzewraca od nadmiaru dobrobytu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Nie chcę być monotonny, bo ciągle każdemu wciskam te OLED (bo mnie jarają), ale do filmów, to serio bym szukał laptopa z OLED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...